Levertijd

Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden met PostNL.

Nederland
Afhankelijk van de post en hoe druk het is, zal je bestelling 1-2 dagen later bij je bezorgd worden. Houd er rekening mee dat op zondag, maandag en feestdagen niet bezorgd wordt. 

België
Afhankelijk van de post en hoe druk het is, zal je bestelling 2-3 dagen later bij je bezorgd worden. 

Duitsland
Afhankelijk van de post en hoe druk het is, zal je bestelling 2-4 dagen later bij je bezorgd worden. 

Houd er rekening mee dat een zending naar het buitenland er in sommige situaties langer over kan doen (denk aan weersomstandigheden etc). Dit zijn omstandigheden buiten onze macht. In dergelijke situaties vragen wij om begrip en geduld.

Je bestelling zal bezorgd worden door een postbode of pakketbezorger, er kan vanuit pinkpinda niet gegarandeerd worden wanneer dit precies zal zijn. Je ontvangt een unieke barcode waarmee PostNL je informeert waar je brievenbuspakje of pakket is. Zo kun je je alvast extra verheugen op je bestelling!


Aangepaste levertijden

Houd er rekening mee dat op zondag en maandag niet bezorgd wordt. Rond de feestdagen is de kans aanwezig dat levertijden afwijken van wat je gewend bent.

Uiteraard doet pinkpinda er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Maar gelet op het toenemende aantal webshops en online bestellingen kan het gebeuren dat dit wat later is dan je gewend bent. Het is altijd goed om het opgegeven adres nog even te controleren, maar als dat klopt gaan we ervan uit dat het met een beetje extra geduld en begrip goed komt ♡

Voor een brievenbuspakketje hoef je niet thuis te blijven, de bezorger kan dit gewoon door de brievenbus doen!

 

Verzendkosten 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. 

Alle verzendingen worden, afhankelijk van de grootte van de bestelling, in een brievenbuspakket of pakket verpakt. We zorgen ervoor dat uitpakken een feestje wordt! 

 Land

 Verzendkosten

 Nederland

 € 4,95 (boven € 50,- gratis verzending)

 België

 € 9,95 (boven € 70,- gratis verzending)

 Duitsland

 € 9,95 (boven € 70,- gratis verzending)


Gratis bezorging in Ammerzoden en Hedel.
Bestellingen voor een adres in Ammerzoden of Hedel worden uiterlijk 2 werkdagen na het afronden van je bestelling gratis bezorgd. Mocht je bestelling in een pakket (dus geen brievenbuspakje) geleverd worden, wordt er altijd even contact met je opgenomen om een besteldag- en moment af te spreken. 

Om gebruik te maken van deze gratis bezorging, kies je bij verzending voor 'Gratis bezorging in Ammerzoden en Hedel'.

Let op: kies je bij het afrekenen voor 'Gratis bezorging in Ammerzoden en Hedel', maar ben je er niet woonachtig, dan zal er voorafgaand aan verzending een betaalverzoek komen voor de verzendkosten.

 

© 2022 - 2024 pinkpinda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel