Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@pinkpinda.nl.

Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten (van pinkpinda naar het bij aankoop opgegeven bezorgadres) gecrediteerd. Let op: heb je een bestelling geplaatst van meer dan € 50 (€ 70 België en Duitsland) dan heb je de verzendkosten van je bestelling van pinkpinda cadeau gekregen. Mocht het totale orderbedrag na retourneren onder de € 50 (€ 70 België en Duitsland) komen, dan worden alsnog de verzendkosten van je bestelling van € 4,95 (€ 9,95 België en Duitsland) in rekening gebracht. 

Retourneer je een deel van de bestelling, dan krijg je alleen het bedrag van de geretourneerde  producten gecrediteerd en worden eventuele verzendkosten (van pinkpinda naar het bij aankoop opgegeven bezorgadres) niet vergoed.

De kosten voor het retour sturen naar pinkpinda zijn voor eigen rekening. We adviseren je om je retourzending met track & trace te versturen, zodat je altijd een bewijs van verzending hebt (voor het geval de retourzending kwijt raakt bij het postbedrijf). Het risico van verzenden bij een retournering zijn voor rekening van de klant.

Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder waar je de retour mee wilt verzenden. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan pinkpinda geretourneerd dienen te worden.

Download hier het retourformulier.

Stuur het ingevulde retourformulier mee met de retourzending. Deze kunt u (op eigen kosten) retour sturen naar:

pinkpinda
Meander 42
5324 JA  Ammerzoden

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde door pinkpinda retour ontvangen is.

 

 

© 2022 - 2024 pinkpinda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel